G Sport Barneveld Nieuwsbrief

16 november 2012


 

               VOETBAL IS VOOR IEDEREEN

   OOK KINDEREN MET EEN BEPERKING MOETEN KUNNEN SCOREN!

 

Daarom is voetbalvereniging AZC uit Zutphen bezig om de bestaande G teams uit te breiden met een jeugdafdeling. In de regio Zutphen zijn er haast geen mogelijkheden voor kinderen met een beperking om te voetballen en daar moet verandering in komen. Inmiddels zijn er al 12 kinderen aan het trainen en hebben ze zelfs hun eerste wedstrijd gespeeld.

Om meer kinderen de kans te geven om te scoren is er naast begeleiding, vervoer en kleding ook  een veld nodig. Een eigen veld waar ze de ruimte hebben om te werken aan hun talenten. Een trainingsplek waar deze kinderen hun beperkingen om kunnen zetten in mogelijkheden. Een plek waar ze samen met onze andere G spelers plezier kunnen beleven aan voetbal.

 

Om dit alles te realiseren is geld nodig. Geld dat niet meer beschikbaar komt via gemeentelijke subsidies maar gelukkig nog wel via maatschappelijk betrokken bedrijven, stichtingen, instellingen en zelfs particulieren.

Zo is er de Klaas-Jan Huntelaar Foundation.  Deze foundation ondersteunt amateurclubs die verantwoordelijkheid willen nemen en zich persoonlijk inzetten voor hun eigen maatschappelijk project. Het gaat om projecten, die door gebrek aan financiële middelen of door een zich terugtrekkende overheid het risico lopen om niet gerealiseerd te worden. Klaas-Jan Huntelaar stelt ieder kwartaal een mooi bedrag beschikbaar aan het project dat de meeste stemmen binnen haalt.

 

AZC heeft het project “een G-court waarop kinderen met een beperking kunnen voetballen” ingediend bij de Klaas-Jan Huntelaar Foundation en vraagt nu om uw steun.

Om te winnen hebben we stemmen nodig, veel stemmen, heel veel stemmen. Daarom het verzoek om uw stem uit te brengen op het AZC G-Court.

 

U kunt uw stem uitbrengen via de volgende link : https://www.klaasjanhuntelaarfoundation.nl/projecten/47-voetbal-is-voor-iedereen/1 

Na invullen van uw naam en e-mailadres ontvangt u van de foundation een mail met het verzoek om uw stem te bevestigen. Vergeet dat aub niet.

 

Zegt het voort….zegt het voort. Deel deze informatie met familie, vrienden, collega’s etc zodat ook zij mee kunnen helpen om kinderen met een beperking te laten winnen èn te laten scoren.

 

Mocht u ons op een andere wijze willen ondersteunen of meer informatie willen neemt u dan contact op via a.waterlander@zonnet.nl

 

Namens onze G spelers,

 

Bedankt.